maanantai 18. helmikuuta 2013

Minne päivät katoavat?

Täällä aika lentää! Yritän nyt lyhyesti tiivistää parin viikon kohokohdat kuvin ja sanoinkin.
Ensimmäisen "koulupäivän" aamu klo 7.
Kotimatkalla.



Anni kokkaa.
Herkkuhetki:valmislättyjä ja nutellaa

Perjantai 8.2. oli erityisen kiva päivä, sillä siihen sisältyi muun muassa kakkubuffettia, kortinpeluuta ja salaiset allasbileet.. 



Käytiin ahtamassa itsemme täyteen kakkuja hyväntekeväisyystapahtumassa, jossa sai 50 kruunulla syödä niin paljon kuin jaksoi. Aika huono olo tuli uh, mutta eipähän ole hetkeen makeannälkä. 
Meillä sattui Viirin kanssa pieni vahinko, kun miun kamera lipsahti otteesta ja putosi suoraan kakkulautaselle. Linssi alaspäin tietenkin. Mutta onneksi kamera kuitenkin vielä toimii, vähän sumeasti vaan toisinaan.



Suomiporukalla päädyttiin kakkuähkyissämme istumaan jonkin random-hostellin respaan pelaamaan korttia ja odottamaan happy hourin alkua... Kun kahden tunnin odotus oli palkittu, siirryimme ravitsemaan itseämme vaihteeksi ruualla, minkä jälkeen kello näyttikin jo yli kymmentä ja oli aika suunnata pyörät kohti City Campusta ja Friday baaria. Mie pääsin vihdoinkin tanssimaan! 

Tanskalaisilla on hauska tapa bilettää yliopistolla. Joka tiedekunnalla on omilla kampuksillaan opiskelijoille hengailutilat, jotka loppuviikosta muuttuvat Thursday tai Friday baareiksi. En tiedä toimisiko tämä esim. Jyväskylässä.. Yleensähän kukaan ei halua hengata yliopistolla pidempään kun on pakko. Ilokiven bileet on tietenkin poikkeus. 

Friday baarissa oli hyvä meno, mutta ehkä vielä himpun siistimpää oli, kun saimme vihiä "salaisista" bileistä. Nämä bileet löysi seuraamalla ulos maahan jätettyjä valotikkuja, jotka johdattivat meidät tyhjään uima-altaaseen. Ehkä tähän mennessä eriskummallisin paikka tanssia (jos Berliinin koirankeksitehdasundergroundbileitä ei lasketa).

Lauantaina kutsuttiin kavereita meille ja vietettiin elämäni paras brunssi! 


Koska Runebergin tortut jäi meiltä leipomatta, päätettiin juhlistaa laskiaistiistaita asianmukaisesti. Pulkkamäkeen ei päästy, koska täällä ei a) ole mäkiä ja b) lunta, muta laskiaispullia (Shrove buns in English) kuitenkin leivottiin. Pullat eivät valitettavasti aivan onnistuneet odotetulla tavalla.. Ehkä siksi, ettei meillä ollut kaardemummaa tai siksi, että laitettiin hiiva liian kuumaan maitoon.. Pullat eivät oikein kohonneet ja taisi ne olla vähän raakojakin. Mutta onneksi pojilla ei ollut harmainta aavistusta, miltä suomalaisten laskiaispullien kuuluisi näyttää tai maistua. Meitä Suomi-tyttöjä ehkä vähän harmitti. 

Maailman kauneimmat laskiaispullat <3

Yksi viime viikon kohokohdista oli kyllä tämä:
Anni siirtyy uudelle vuosituhannelle.
Miusta on tullut antisosiaalisuuden huipentuma, koska olen liian lumoutunut uudesta NOKIA LUMIA 800:stani! Kiitos Viirin kaverille Emmalle, joka tuli käymään ja toi luurin mukanaan. :) 


Viikonlopustakin riittäisi kerrottavaa vaikka omaksi postaukseksi, mutta tiivistäköön tämä kuva kaiken oleellisen: 
Kansallisuusbileet. 


Lähipäivinä luvassa opiskeluaiheista informaatioita.

1 kommentti:

  1. Anni hei, jos se kamera on rikki tai vähän rikki niin älä unohda, että sullahan on matkavakuutus! :) Sitä vartenhan ne on.

    VastaaPoista