lauantai 2. helmikuuta 2013

Ihana sunnuntai

Sunnuntaipäivään kuului lähinnä syömistä, hyvää seuraa ja jazzia!

Dalla Vallesta saa vajaalla 8eurolla lounasbuffetin! 








Tällä kertaa olimme liikenteessä vain suomiporukalla. Lounasbuffetin jälkeen suunnistettiin kohti erästä kivaa kahvilaa, LivingRoomia, jossa oltiinkin Viirin kanssa jo kerran käyty nuuhkimassa tunnelmaa. Kööpenhamina on kahviloissa istuskelijoiden paratiisi! Ihania kahviloita putkahtelee kaduilla vastaan vähän väliä. Ajattelin etsiä itselleni jonkun oikein "hyggelig" paikan ja korjailla kandini loppuun siellä.

LivingRoom oli täynnä. :(


Katri, Sininen vauva ja Viiri

Iiro, Antti, Mikael ja Nelli

Oikeastaan olikin parempi, ettei mahduttu Olkkariin, sillä saman kadun varrelta löytyi ehkä vieläkin kivempi paikka, Next Door Cafe.



Kahvilaa pitävät kaksi tanskalaista miestä, joista toinen on (entinen) näyttelijä (salapoliisi-Nelli kaivoi jostain tämänkin tiedon esille ;) ja toinen tatuoitu päästä varpaisiin. Kahvila on pieni mutta kotoisa, tanskalaisittain "hyggelig" ja meidät otettiin poikkeuksellisen lämpimästi vastaan. Saimme jopa maistiaisia paikan kakkuvalikoimasta, ennen kuin tilasimme mitään.




Loppujen lopuksi istuttiin Viirin kanssa kahvilassa lähemmäs kolme tuntia. Suomiporukka hajaantui, mutta saime ulkomaanvahvistukset seuraksemme.
 



Illalla oli vielä vuorossa jazz-baari La Fontaine, jossa päästiin kuulemaan livemusaa ilmaiseksi (kaikki muu olikin sitten kallista). 






Tuo nuorempi saksofonisti varsinkin oli aika mainio; hän istui meidän vieressä ennen lavalle menoa ja oli niin hermostunut ja jännittynyt että. Mutta heti kun poika pääsi soittamaan taisi kaikki muu unohtua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti