tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vieraita Suomesta!

Eeva ja Sharon toivat vierailulle paitsi ihanat itsensä myös auringonpaisteen! Kaikkia olin kaivannut. 


Perjantaipäivä kului pitkälti turistikierroksella kaupungissa, auringosta ja pyöräilemisestä nauttiessa. 

Näkymät Round Towerista. 
Eko-pølser from Døp.
Nyhavn

Amalienborg
Marmorikirkko
Katutaidetta
Hengähdystauko kahvilassa.

Lauantaina suunnattiin jo aamupäivästä Studenterhusetiin kirppikselle, josta tehtiin kaikki mukavasti löytöjä. Kerrankin sai ostettua vaatteita täältä edullisesti, kaupoissa hinnat on koooorkeat. Kirppiksen jälkeen oli vuorossa lounas Dalla Vallessa, josta matka jatkui Christianiaan. Tällä kertaa aurinko ei paistanut ja tuuli puhalsi luihin ja ytimiin, mutta pieni kierros alueella jaksettiin kuitenkin tehdä. Saatiin seuraksemme Katri ja naapurin poijjat eli Shane ja Nick (Martin sairasti kotona) ja Shanen kaveri Peter sekä Sharonin kaveri Vilja.




Illalla, ennen Meatpackingin baarikierrosta,  katseltiin netistä harlem shake-videoita ja poseerattiin Eevalle. 

Tästä kuvasta teetätän itselleni taulun seinälle! :D


Sunnuntaina heräiltiin myöhään, leivottiin piirakka ja syötiin brunssi ulkona. Kevät tulee ihanaa!! <3


Lupasin Eevalle synttärilahjaksi cupcaken ja lunastin lupaukseni vihdoin sunnuntaina, kun vein tyttöset kauppahalleille. Torvehallet on miun yks lempparipaikoista Köpiksessä. Siellä on niin kaunista ja tuoksuu hyvälle! 


Koska Eeva ja Sharon olivat niin innoissaan pyöräilystä, kulutettiin loppupäivä seikkailemalla Vilja oppaanamme Norrebrossa, jossa en ollut itsekään hirveämmin vielä pyörinyt. 





Iltamyöhällä lähdettiin vielä pienelle retkelle, sillä poijjat halusivat tehdä nuotion. Meille oli jo muutama viikko vihjailtu, että oli löytynyt joku ihmeellinen paikka, jossa voisi "make fire and burn the egg". No, yhdeksän maissa oli seurue valmiina, polttopuut pyörien selkään lastattuina, lähtemään katsastamaan tätä salamyhkäistä paikkaa. 


Pyöräiltiin jonnekin teollisuusalueen laitamille, jätettiin pyörät erään hökkelin viereen ja käveltiin pitkin peltoa melkein pilkkopimeässä, kunnes vihdoin löydettiin "The Egg".

The Egg on fire.
 Rannalle oli joku rakentanut tällaisen laavun/tiipiin/nuotiopaikan. Kalliit ja vaivalla hankitut polttopuut paloivat iloisesti, harmi vain ettei eväät olleet mukana. No, ensi kerralla varustaudutaan ainakin vaahtokarkeilla ja ehkä voisi (soija)makkaraakin ottaa reppuun. Tarkenisikohan tuolla nukkua keväämmällä...






Savun haju vaatteissa ja hiuksissa oli hyvä palata kotiin ja lämpöiseen sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti